fbpx

Onze Justitie

Laten we eerst even een neoliberaal probleem bovenhalen, als je geen belastingen betaald en je betaald de boetes niet die je daarop krijgt dan zal je uiteindelijk in de gevangenis belanden, maar daar overleef je op het geld van de belastingen die je niet wou betalen.

Dus als we met z’n alleen geen belastingen betalen dan zal uiteindelijk de staat voor ons moeten zorgen…

Dit kan natuurlijk niet, er zouden niet genoeg gevangenissen zijn in de eerste plaats, in de tweede plaats zou hun neoliberaal idee instorten omdat het geen steek houd, maar in de derde plaats zouden ze wetten maken die ons dwingen, en wetten die ons dwingen iets te doen zijn er al genoeg.

Wetten die ons rechten geven verdwijnen als sneeuw voor de zon.

De grondwet moet gewijzigd worden. En geen paniek, de traditionele politiek heeft deze al zo vaak veranderd ten goede van zichzelf, economie en industrie, om het land op te delen in samenlevingen en gewesten, om de ene bevolkingsgroep te onderdrukken en te dwingen.

De wettelijke voordelen die regeringen door de jaren heen voor zichzelf, economie en industrie ingebouwd hebben moeten herzien worden en moet plaatsmaken voor een maatschappelijk en flexibele justitie.

We hebben nog steeds wetten nodig, we hopen dat er een tijd komt dat we alleen maar een leidraad zullen nodig hebben, maar ook dit is iets waar wij als land niet alleen over beslissen, dat moeten bevolkingen in Europa of wereldwijd willen.

Neem je geld weg dan neem je criminaliteit weg, want de hoofdreden dat criminaliteit bestaat is hebzucht, wij geven iedereen genoeg geld en zullen ook zo criminaliteit laten dalen, maar zeker niet uitsluiten.

Het gros komt teweeg uit schaarste en klassenverschil, zaken die we zelf in de hand hebben, gaan we die condities zoveel mogelijk uit sluiten dan volgen de resultaten automatisch.

Ondertussen moeten we ons wel houden aan de huidige wet, en deze zal veranderd moeten worden om dit systeem te implementeren, en maken er gelijk gebruik van om in de grondwet te zetten dat niets boven de mens kan staan, alles moet in teken van de mens staan, industrie en economie, markt, alles moet weer gemaakt worden om duurzaam te zijn.

Er is maar één ras en dat is het menselijk ras, de verschillende klasse in de maatschappij moeten we vanaf.

Niemand is meer als een ander, we zijn allemaal op deze planeet gezet zonder het te vragen en zullen het in de meeste gevallen ook verlaten zonder het te vragen. Laten we intussen voor elkaar zorgen, laten we voor humaniteit zorgen en filantropie, laten we het beste van onszelf geven.

Als je nu vraagt wat zijn AL die wetten/regels/code of hoe je ze ook noemt?

Daar moeten we het antwoord schuldig op blijven, en daar komen jullie dan weer aan te pas, jullie kunnen zelf de wetten regels plichten gedragscode en noem maar op bepalen, dit via een centraal platform waar alle informatie op zal komen, democratie zoals ze zou moeten zijn en zoals ze altijd zou moeten geweest zijn, namelijk de bevolking die de wetten maakt en niet de overheid

Ook dit komt op een centraal platform waar wetten opgezocht kunnen worden, en met met het directe overheidssysteem kunnen deze flexibel aangepast worden zonder dat deze door een hoop regeringen en samenlevingen moeten goedgekeurd worden.

Je kan er wel van uitgaan dat wetten alleen maar ten goede van de massa gemaakt worden met het oog op een vredevolle samenleving.

Onderzoeken waarom mensen een misdrijf gedaan hebben, en daar een oplossing voor zoeken is een veel duurzamere methode dan een wet maken die iets verbied.

Laat een reactie achter