Justitie

Laten we eerst even een neoliberaal probleem bovenhalen, als je geen belastingen betaalt en je betaalt de boetes niet die je daarop krijgt dan zal je uiteindelijk in de gevangenis belanden, maar daar overleef je op het geld van de belastingen die je niet wou betalen.

Dus als we met z’n allen geen belastingen betalen zal de staat uiteindelijk voor ons moeten zorgen…

Dit kan natuurlijk niet, er zouden niet genoeg gevangenissen zijn in de eerste plaats, in de tweede plaats zou hun neoliberaal idee instorten omdat het geen steek houdt, maar in de derde plaats zouden ze wetten maken die ons dwingen, en wetten die ons dwingen iets te doen zijn er al genoeg.

Wetten die ons rechten geven verdwijnen als sneeuw voor de zon.

De grondwet moet gewijzigd worden. En geen paniek, de traditionele politiek heeft deze al zo vaak veranderd ten goede van zichzelf, economie en industrie, om het land op te delen in samenlevingen en gewesten om bevolkingsgroepen te onderdrukken en te dwingen.

De wettelijke voordelen die regeringen door de jaren heen voor zichzelf, economie en industrie gemaakt hebben moeten herzien worden en moet plaatsmaken voor een maatschappelijke en flexibele justitie.

We hebben nog steeds wetten nodig, we hopen dat er een tijd komt dat we alleen maar een leidraad zullen nodig hebben, maar ook dit is iets waar wij als land niet alleen over beslissen, dat moeten bevolkingen in Europa of wereldwijd willen.

Neem je geld weg dan neem je criminaliteit weg, want de hoofdreden dat criminaliteit bestaat is hebzucht, wij geven iedereen genoeg geld en zullen ook zo criminaliteit laten dalen, maar zeker niet uitsluiten.

Het gros komt teweeg uit schaarste en klassenverschil, zaken die we zelf in de hand hebben, gaan we die condities zoveel mogelijk uit sluiten dan volgen de resultaten automatisch.

Onze wetten moeten aangepast worden zodat niets boven de mens kan staan, alles moet in teken van de mens staan, industrie en economie, markt, alles moet weer gemaakt worden om duurzaam te zijn ten goede van iedereen.

Onderzoeken waarom mensen een misdrijf gedaan hebben, en daar een oplossing voor zoeken is een veel duurzamere methode dan een wet maken die iets verbiedt.